Carnea de miel este cea mai consumată în perioada Paștelui. Iar halele de carne din piețele bucureștene au început să fie ocupate de crescătorii de miei. La fel și în raioanele marilor magazine.
În hala din piața Obor, aproape toate tarabele de carne au început să aducă și carne de miel.
Prețul pentru un kilogram de miel costă în cea mai mare piață bucureșteană 36 de lei kilogramul.
Pulpa de miel este un pic mai ieftină și gospodinele o pot cumpăra la prețul de 33 de lei.
:contrast(8):quality(75)/https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2024/04/mielobor-6-1024x576.jpeg)
„Pomană curată, mai ieftin ca la supermarket”
„Mielul dobrogean, mai bun de la an la an!”, este reclama cu care o vânzătoare își laudă marfa.
„Am dat doi mieluți în juma de oră. Ăsta-i mielul dobrogean, calitate adevărată. Nu mai stați că nu mai apucați. Pomană curată, mai ieftin ca la supermarket. Cu 32 de lei unde mai găsești pulpa de miel? Haide, doamnă că e calitate mare de tot”, spune aceasta.
În piață…