O altă extravaganță în materie de călătorii culinare a fost lansată. Compania SpaceVIP a anunțat că dă startul rezervărilor pentru cei care își doresc să ia masa într-un altfel de decor, mai exact, în spațiu. Prețurile sunt colosale, iar numărul de locuri este limitat. Vor fi doar 6 clienți în această primă călătorie.
La bord va găti un renumit bucătar cu stele Michelin.
Nava va decola de la Centrul Spațial Kennedy din Florida la sfârșitul anului 2025.
Cum arată o cină de 500.000 $ la 30 km deasupra Pământului?
Rasmus Munk va pregăti mâncarea pentru cei șase vizitatori care vor fi ridicați la 100.000 de picioare (30 de kilometri) deasupra nivelului mării. În timp ce urmăresc răsăritul peste curbura pământului, aceștia vor avea, de asemenea, o facilitate Wi-Fi la bordul navei spațiale Neptune, astfel încât să își poată transmite în direct experiența spațială și chiar să se conecteze cu…