Grupul Le Manoir și chef Daniel Pălici lansează Restaurantul Epicurian în inima Bucureștilor, un nou concept de bucătărie creativă care își propune să surprindă simțurile iubitorilor de gastronomie cu asocieri inedite de ingrediente, texturi și culori. Situat pe strada Episcopiei nr. 3, restaurantul promite o experiență culinară ludică și plină de reverie pentru clienți, începând cu data de 15 martie.
Daniel Pălici, cu o carieră în bucătărie începută în 2014, a fost nominalizat pentru Premiul ’’Marii Bucătari de mâine’’ din cadrul Gault & Millau. Restaurantul Epicurian se va inspira din natura bogată a Carpathian Estate Măgura, oferind preparate inovatoare din ingrediente locale și de sezon. Meniul va fi acompaniat de o selecție de vinuri românești și internaționale, iar capacitatea restaurantului va fi de 28 de persoane.
Cu noile proiecte și extinderi, Grupul Le Manoir estimează o creștere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%, depășind zece milioane de euro anual. Investițiile vor implica crearea a 10-12 noi locuri de muncă și consolidarea pozitiei grupului pe piața românească a gastronomiei fine și vinurilor de colecție.
Citeste articol integral
Sursa & Foto Credit- “www.giurgiuveanul.ro”
Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News si rescrise de editori nostrii. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.
Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

